2013. augusztus 24., szombat

Off bejegyzés- avagy kis leírás a karakterekről. /Part 1/

Halihó. :D Egy kissé terjedelmes off bejegyzést hoztam, bemutatnám a karaktereket, illetve hogy kiktől kölcsönöztem az arcokat. :D


Ráth Daniella
Kor: 15
Származás: Hatvan
Jellemzők: Bizonytalan egy lány, és nehezen barátkozik.Zenei ízlése egyesek szerint furcsa.Könnyen esik "szerelembe", de amikor megtalálja az igazit, rájön, hogy igazából az összes előtte lévő csak egy fellángolás volt, semmi több.

A képen látható lány Acacia Clark.










Vásári Miléna
Kor: 15
Származás:Pest
Jellemzők: Miléna( Mili/Léna) eleinte kissé az emo stílust képviseli, ám ez a "sötétség" csak kívül mutatkozik, ugyanis belül egy folyamatosan boldog, és mosolygós lány él. Nehéz gyerekkora volt, de ezt igyekszik elfelejteni.

A képen látható lány Emilie Voe Nereng.

Pétery Fruzsina
Kor: 16
Származás: Tatabánya
Jellemzők: Fruzsi egy kissé szerencsétlen leányzó.Fő célja, hogy profi sportoló legyen. Nem sok barátja van, mivel sokak szerint felelőtlen.

A képen látható lány Willa Holland.





Tamási Leila
Kor: 15
Származás: Buda
Jellemzők: Az osztály ügyeletes plázacicája. Lételeme a vásárlás, és kétségbeesik, ha nem úgy néz ki, ahogy ő azt elképzelte. Amit a fejébe vesz, azt véghez is viszi, és nem érdekli, hány ember lelkébe tapos ezzel bele, vagy hányak életét teszi így tönkre.

A képen látható lány Hayley Williams.






Prónody Réka
 Kor: 15
Származás: Buda
Jellemzők: Kiskora óta legjobb barátnők Leilával. Belé még egy csepp jóindulat szorult, nem úgy, mint társába. Figyelembe veszi mások érzéseit,  bár nem mindig veszi figyelembe őket. Képes a másik szemével látni a világot, bele tudja magát képzelni a körülötte lévők helyzetébe.

A képen látható lány Kristina Bazan.










A következő bejegyzésben hozom a fiú karaktereket is, de egyenlőre itt vannak a lányok. :)) Azért írtam oda, hogy ki-kicsoda, mert sokan kérdeztétek, hogy egyes karaktereknek ki adja az arcát, így gondoltam segítek nektek, és megadom a neveiket. :)

xx.












2 megjegyzés:

  1. Itt vár rád egy meglepi ^^
    ->http://toriagimislanyelete.blogspot.hu/p/dijaim_20.html

    VálaszTörlés
  2. Úristen, Tin, Bence, köszönöm, imádlak titeket. <33

    VálaszTörlés